Equipament integral d'oficines

Mobiliari, Fotocopiadores, Terminals Punt de Venda

Newsletter # 15   

 

Recicla i RecuperaAmb el nostre servei "Recicla i Recupera" et recollim gratuïtament els teus cartutxos, tóners o tambors usats i te n'abonem diners. No només contribuiràs a protegir el medi ambient, sinó que també recuperaràs part dels diners que has destinat a la compra de l'envàs. Recorda que pots recuperar fins a 8€ per referència.


CASH BACK d'HP i EPSON

Atreure nous clients i fidelitzar els actuals un objectiu comú generalitzat. Actualment, HP i EPSON ofereixen importants reembossaments per la compra de productes de la marca. HP ofereix fins a 40€ per la compra de consumibles originals, pots consultar els detalls de la promoció aquí. EPSON et retorna diners, regala nits d'hotel, etc. en una àmplia gamma de promocions que pots consultar aquí.


 Nova Gamma BROTHER monocrom

 

BROTHER renova la gamma de màquines monocrom, per a aquells usuaris que NO necessiten color, però SÍ que fan grans coses.

Els nous models incorporen major velocitat d'impressió, doble cara automàtica, funcions d'estalvi de tòner, funcions avançades de seguretat, connexió a dispositius mòbils i connexió Cloud.

Coneix els nous models aquí

 
ACTIU i Orgatec 2014

El principi del canvi està a ACTIU i s'ha presentat a Orgatec 2014.

Reunides en un sol catàleg les novetats de mobiliari i cadiratge d'Actiu presentades a la Fira Orgatec de Colònia. Mobilitat, ergonomia, disseny, noves sèries sempre en moviment i cada vegada més, en consonància amb l'esport.

llegir-ne més

SHAPE

LINK

LONGO